Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss focis hírek

 

Csank nem szépségversenyre készül, Mészöly hatalmas lépést tenne - ezt várják az edzők

Ma négy mérkőzéssel folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei. Csank János, az eddig pont nélkül álló ZTE mestere nyerni megy csapatával az eddig 100 százalékos, újonc Pécs otthonába. Hasonló tettre készül az eddig szintén pontatlan Vasas, Komjáti András egy önbizalomnövelő győzelemben bízik a Bozsik-stadionban. A Siófok-Újpest meccsen is két olyan csapat találkozik, amely eddig minden bajnoki mérkőzését elveszítette idén, Mészöly Géza, a lilák mestere nagyobb szerepet szánna a rutinos játékosainak, és reméli végre saját csapata szerzi meg a vezetést. Beharangozó.

JÁTÉK: Szállj harcba az ajándék jegyekért és a Roma-ereklyéért - kattints!


Bp. Honvéd – Vasas, 17.30

Supka Attila (Honvéd): – Jó ideje nem nyertünk itthon a Vasas ellen. Ha ez extra motivációt nem is jelent, de foglalkozunk azért a témával. Ha sikerül azt a játékot játszani, amit gyakorolunk egy ideje, akkor eredményesek leszünk. Apróbb sérülések hátráltatták a munkát, Zelenka, Bjelkanovics, Nagy Geri játéka kétséges.(honvedfc.hu)

Komjáti András (Vasas): – Van még néhány kérdéses poszt, elsősorban azért, mert a játékosok különböző időpontokban érkeztek a csapathoz, így nincsenek azonos edzettségi állapotban. Különösen igaz ez a legújabb fiúkra, Sütőre, Simekre és Farkasra. Utóbbit még a kispadra sem tudom leültetni, ugyanis megsérült, a mai tréninget ki is hagyta. Az eredményt illetően nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni, egy pontosabb helyzetkihasználással azt a játékunkat kell hozni, amit a Pécs ellen mutattunk az első félidőben. A folytatás miatt nagy szükségünk lenne egy önbizalomnövelő sikerre, bízom abban, hogy ezt be is gyűjti a csapat a Honvéd otthonában. (fcvasas.com)

A pepsifoci.hu természetesen ÉLŐBEN közvetíti a találkozót!


Pécsi MFC – Zalaegerszeg, 19 óra

Mészáros Ferenc (Pécs): – Egyelőre nem mi oktatjuk az első osztályt, sokkal inkább tanuljuk az NB I-et még, mint feljutó csapat. Voltak hibáink az előző mérkőzéseken is, amiket alaposan kielemeztünk a héten is. Ezeket igyekszünk kijavítani, hogy ellenfeleink ne használhassák ki őket. Nem ijedtségből szereztünk két meccsen hat pontot, hanem mert tettük a dolgunkat. Bajnokságot nem tudunk nyerni, de minden meccsen úgy megyünk ki a gyepre, hogy az adott találkozó után győztesként hagyhassuk el a pályát. Nagyon nehéz kiválasztani a bő keretből azokat, akik az adott meccsen szerepelhetnek a pályán vagy a kispadon. Minden mérkőzést alaposan kielemzünk, és olyan dolgokra figyelünk, mint egy-egy játékosnak a passzpontossága. Mennyire ad pontos labdákat, mennyi a ki nem kényszerített hiba. Ilyen dolgok döntenek, amikor játékos és játékos között kell döntenünk. Fontos, hogy ki mennyire van ott fejben, de az új játékosokat is igyekszünk egyre jobban beépíteni, hiszen bármikor szükség lehet rájuk élesben is. (hajrapecs.hu)

Csank János (Zalaegerszeg): – A Diósgyőr elleni játék nem volt megfelelő, a Debrecen elleni teljesítménnyel viszont a hajdúságiakon kívül jó pár csapatot le lehetett volna győzni. Én is akkor vagyok nyugodt, ha gyűlnek a pontok, ezért az a legfontosabb, hogy ne üres kézzel térjünk haza Pécsről. Ahová most nem szépségversenyre utazunk... Nem lesz könnyű idegenben, de nincs választásunk. Vannak ugyan sérültjeink és nehézségeink, de szeretnénk mindhárom pontot elhozni Baranyábol. (ztefc.hu)

A pepsifoci.hu természetesen ÉLŐBEN közvetíti a találkozót!


Siófok – Újpest, 19 óra

Horváth Károly (Siófok): – Miután az Újpest és mi sem nyertünk még idén, így mindkét csapat abban reménykedik, hogy a következő mérkőzésen ez majd sikerülni fog. Közönségcsalogató találkozó lesz, amelyen nagy szeretettel várjuk az újpesti drukkereket, akik nálunk mindig sportszerűen szurkoltak. A lila-fehérek vendégjátéka remek hangulatú szokott lenni, a játékosok is jobban várják az ilyen találkozókat, és a két csapat nyári találkozása már egyfajta hagyományt teremtett. (nb1.hu)

Mészöly Géza (Újpest): – A Siófok ellen szeretnénk hasznosítani a két bajnoki tanulságait. Fontos, hogy azok a játékosok, akik bekerültek a keretbe, a győzelmet szem előtt tartva maximális odaadással játsszanak. Siófokon rendszerint nehéz meccseket vívunk, de felkészültünk, hogy egy szívós, egységes és agresszív csapat vár ránk. Ahhoz, hogy megszerezzük első győzelmünket, jóval több helyzetet kell kialakítanunk, mint az első két fordulóban. A rutinosabb játékosokra nagyobb szerep hárul, az esetleges holtponton nekik kell átlendíteni a csapatot. Hatalmas lépés lenne a sikerhez, ha végre mi tudnánk megszerezni a vezetést, de mindenképpen türelmesen kell játszanunk, hiszen egy szervezett Siófok lesz az ellenfelünk. Nem szabad kizökkenünk, vagy elvesztenünk a játékunk ritmusát. (ujpestfc.hu)

A pepsifoci.hu természetesen ÉLŐBEN közvetíti a találkozót!


Kaposvár – Videoton, 20 óra

Sisa Tibor (Kaposvár): – A Videoton Magyarország jelenleg egyik legjobb, ha nem a legjobb csapata tele válogatott játékosokkal. Az összecsiszolási szakaszon is túl van, és nagyon erős bajnoki formát mutat. Előttünk még nagyon sok munka áll, két mérkőzésünkön két arcunkat mutattuk, amiből sokat tanulhatunk, de a Ferencváros elleni küzdés, hozzáállás, ami a követendő. A mostani mérkőzésen is akkor van esélyünk eredményes szereplésre, ha megismételjük, vagy még inkább túlszárnyaljuk az elmúlt hazai teljesítményünket.(nb1.hu)

Paulo Sousa (Videoton): – Nehéz meccsre számítok, a kaposváriak egységesek, agresszívek, otthon pedig különösen erősek. A legjobbunkat kell nyújtani egyénileg és csapatszinten is, hogy meglegyen a három pont. Nekünk minden meccset meg kell nyernünk, most sincs ez másként. Nem ismerek más elfogadható eredményt. Az, hogy néhány játékosom érzelmileg kötődik Kaposvárhoz, még jól is jöhet, ők legalább egy kicsit otthon érezhetik majd magukat. (Sport TV) (FOTÓ: HORVATH-FOTO.HU)

HÍREK A KEDVENC CSAPATODRÓL EGY KATTINTÁSRA:

 

                              
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Levothyroxine Canada No Prescription KelTeerty

(KelTeerty, 2019.10.05 01:49)

Overnight 4u Priligy Mexique <a href=http://buygenericvia.com>viagra</a> Zithromax Hand Swelling

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 33465
Hónap: 367
Nap: 11